5 причин голосувати за партію «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ»

«ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» – це системна політична сила, а не передвиборчий проєкт, не партія-одноденка.

«ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» – це велика партія, яка існує вже не один рік і весь цей час веде активну діяльність, як на державному, так і на місцевих рівнях. На місцеві вибори в нашій області ми ведемо реальну сильну команду. Голос за нашу партію – це результативний голос, тому що – за більшість, за тих, хто зможе реалізувати програми. Перед виборами з’являються, активізуються різноманітні політпроєкти, вони обіцяють, проте не зроблять, бо, навіть якщо потраплять до облради, впливовою силою не стануть. Впливати може велика СИЛА, а не окрема людина», – зауважує Геннадій Гуфман.

ОПЗЖ здатна створити вертикаль для прийняття рішень на всіх рівнях влади.

«Нагадаю, ми є парламентською партією, маємо сильну фракцію у Верховній Раді. І важливо усвідомлювати, що в області наша команда буде представлена як на рівні громад, так і на рівні нових укрупнених районів, а також на рівні обласної ради. Це дуже важливо, бо, якщо для вирішення локальних проблем вистачить повноважень ОТГ, то розв’язання більш серйозних питань, як, наприклад, медицина – в компетенції Верховної Ради і обласної, як регіонального парламенту. Отже на кожному рівні має бути система прийняття рішень, відповідальності по ланцюгу», – пояснює політик.

Голова Дніпропетровської регіональної організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» закликає не дати вашим голосам загубитися.

«Як сильна партія ми можемо створити вертикаль на всіх рівнях влади, а невеликі проєкти, ситуативні політичні союзи, скоріш за все, перестануть існувати після виборів і будуть до когось примикати, влаштують торги. І тоді голос за них стане втраченим, розчиниться. У випадку ОПЗЖ такого точно не станеться», – підкреслює він.

«ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» – єдина сила, що не боїться протидіяти безвідповідальній чинній владі.

Дніпропетровщині потрібна сильна й згуртована команда однодумців, яка зможе протистояти тиску центральної влади на рівні міських та обласної рад.

«Сильна облрада – це можливість виправити помилки центральної влади. Останні роки облрада втратила статус впливового органу влади та нам під силу його повернути. І в рамках обласної ради саме наша політична сила зможе протидіяти безвідповідальним рішенням чинної влади, ми – сила, що візьме на себе відповідальність за розвиток регіону», – наголошує обласний лідер ОПЗЖ.

Партія має зрозумілі принципи та переконання, які послідовно захищає.

«Мова, земля, мир, стабільність, порядок, толерантність у суспільстві – наші принципи єдині і незмінні. Ми завжди відстоюємо їх і несемо відповідальність за свою позицію», – відзначає політик.

Тільки «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» здатна припинити «медичний геноцид» псевдореформи, нав’язаної українцям ззовні.

«Ми – єдина партія, яка системно протистоїть цій нав’язаній нам реформі. На рівні Верховної Ради, в центральних органах влади. І тут, на рівні регіону ми готові виправляти наслідки медичної псевдореформи. Адже в нашій команді відомі, досвідчені лікарі і ми розробили дієву стратегію «лікування» медицини Дніпропетровської області», – акцентує Геннадій Гуфман.

Більш детально про діяльність Дніпропетровської регіональної організації «ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ» – на сайті www.za2020.com.ua.