«Пропозиція» на Дніпропетровщині: партія впевнених та професійних

На Дніпропетровщині політична партія «Пропозиція» – це лідери місцевого самоврядування, які вирішили приєднатися до нової команди і підтримати реальну децентралізацію. Як відомо, очолив обласну команду партії «Пропозиція» Валентин Резніченко, екс-губернатор Дніпропетровщини, якого знають та поважають завдяки реальним справам.

За команду говорять справи

«Ми вже всі втомилися від лозунгів та заяв. І вважаю, що краще за все за нас і за команду говорять справи, які ми робимо. Ми з мешканцями області давно одна команда. У нас є спільна історія успіху. Це понад дві тисячі реалізованих проектів у Дніпропетровській області. Ми почали змінювати якість життя в області. І тому ми йдемо в обласну раду. Ми хочемо продовжити розпочате. Ми хочемо ще раз спільно з вами повторити цю історію успіху», – зазначив Валентин Резніченко.

«Пропозиція» – це команда, яка об’єднує представників місцевого самоврядування і виступає за конструктивне партнерство.

«Програма нашої політичної сили, наші ідеї знаходять живий відгук у людей. Особливо її головні пункти: захист реформи місцевого самоврядування, децентралізація. У нас дуже сильна команда по всій країні, але особливо – на Дніпропетровщині», – зазначив міський голова Дніпра, один із засновників партії «Пропозиція» Борис Філатов.

Також Борис Філатов зазначив, що «Пропозиція» Дніпропетровської області, кандидати від цієї політичної сили є прикладом для інших колег зі всієї України.

«Скільки на нас не намагалися тиснути, використовуючи адмінресурс, дискредитувати наше чесне ім’я, у святому письмі написано, що нас будуть судити не по словам, а по справам. А у нас дійсно багато спільних справ і точно покажемо результат, досягнемо перемоги», – підкреслив Борис Філатов.

Створюється нова історія області

Серед представників «Пропозиції» людина-легенда з Кривого Рогу, керівник з величезним досвідом Юрій Любоненко, міський голова Марганця Олена Жадько, мер Вільногірська Володимир Василенко та інші однодумці. Без перебільшення, сьогодні почала створюватися нова історія Дніпропетровської області. Адже нова політична сила викликала довіру відомих керівників, людей, які роками працювали заради громад, добробуту жителів регіону. За їхніми плечима тисячі реалізованих проектів, а головне – довіра земляків.

Серед представників «Пропозиції» людина-легенда з Кривого Рогу, керівник з величезним досвідом Юрій Любоненко, який у 1992 році ініціював створення Асоціації міст України. Нині це відома незалежна організація. Вже тоді керівники міст хотіли, щоб реформа децентралізації дозволила людям самостійно вирішувати нагальні питання на місцях.

Для Юрія Любоненка, партія «Пропозиція» – це місцеве самоврядування. Якщо буде сильне місцеве самоврядування – то й держава буде міцна. Це основа України.

“Я пам’ятаю часи заснування Асоціації міст і сьогодні вони продовжуються у тезах “Пропозиції”. Самоврядування – це основа України! Ця команда нова, і вони зможуть навчити молодь і організувати усі процеси. А моя команда у Кривому Розі – це досвідчена молодь. У містах повинні залишатися кошти, потреби міст потрібно враховувати. Розподіл бюджетних коштів повинен бути справедливим!”, – сказав Юрій Любоненко.

На думку Юрія Любоненка, у його рідному місті Кривому Розі багато що зроблено. Але зараз потрібно звернути увагу на систему охорони здоров’я, а саме функціонування медичних закладів, їх фінансування. До медицини потрібно повернутися обличчям.

Захистити децентралізацію

З кожним днем до «Пропозиції» долучаються люди, які відстоюють ідеї місцевого самоврядування і стояли біля витоків реформи децентралізації. Тому їм боляче, коли перспективну реформу нині в Україні намагаються знищити.

«Я людина місцевого самоврядування. Все своє професійне життя я задіяний у місцевому самоврядуванні. Тому долучаюcь до команди «Пропозиція», щоб розвивати місцеве самоврядування знизу вгору. Я б не хотів, щоб у київських кабінетах вирішувалося питання об’єднаних територіальних громад. Свого часу наша команда, будучи у Дніпропетровській облдержадміністрації, фактично на 90% виконала той план розвитку децентралізації на Дніпропетровщині. І мені буде дуже боляче, якщо децентралізація в області, на жаль, може закінчитися. Треба довести до логічного завершення всі ті будівлі, які ми почали, всі ті плани, які ми розвивали разом з головами об’єднаних територіальних громад. Люди побачили майбутнє, адже з’явилися самодостатні громади. А нині за громади забули. Забули за ресурси, які мають йти з державного бюджету, програми, які спільно приймали. Тому я думаю, що саме з «Пропозицією» ми ці питання вирішимо», – зазначив Олег Кужман, кандидат у депутати Дніпропетровської обласної ради.

Також «Пропозиція» Дніпропетровщини виступає за захищений ринок землі. Люди повинні знати, коли вони оформлять паї. Людям потрібно давати розуміння того, що говорить закон. І далі кожен вирішує сам, чи готовий він продавати землю. Люди бояться, що їхню землю куплять за безцінок. Люди прагнуть захисту від незаконного переоформлення.