Вілкул розповів, як депутати від його Блоку працюватимуть в радах усіх рівнів після виборів

Блок Вілкула “Українська перспектива” стане доцентровою силою, яка об’єднає усі фланги в місцевих радах Дніпропетровщини. Про це Олександр Вилкул, лідер “Української перспективи”, заявив в ефірі програми Дмитра Джангирова “Робота над помилками” онлайн-студії Capital TV.

“Ми працюватимемо в місцевих радах з нормальними людьми – в першу чергу, незалежно від партії і політичних забарвлень“, – сказав Вілкул.

За словами Олександра Вілкула, команда “Української перспективи” складається не з політиків. У команді – люди праці : виробничники, господарники, лікарі, учителі, фермери, підприємці, робітники, шахтарі – ті, хто довів своїм життям і професіоналізмом, що вони готові чесно працювати на благо Дніпропетровщини.

“У нас в списках немає ні рейдерів, ні бандитів, ні весільних фотографів, ні шоуменов”, – резюмував лідер Блоку Вілкула.

Раніше Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook написав, що Блок “Українська перспектива” успішно зареєстрував 1611 кандидатів.

“Упевнений, що при вашій підтримці ця команда в 57 місцевих радах Дніпропетровської області створить потужні фракції. Ми висуваємо 13 кандидатів в мери, а всього – 23 кандидати на голів громад”.