Іграшки – дітям: подарунки від учнівського самоврядування Межівського ліцею № 2

Іграшки – дітям: подарунки від учнівського самоврядування Межівського ліцею № 2 Межівської селищної ради для родин у складних життєвих обставинах!

В осінню пору нелегкі рутинні будні вкупі з похмурою погодою навівають далеко не найприємніший настрій. Але інколи спонтанна, несподівана пригода здатна все змінити і повернути ситуацію з негативного мінуса на життєстверджуючий плюс.

Саме таким випадком виявились відвідини комунального закладу «Центр соціальних послуг» Межівської селищної ради» ліцеїстами-представниками учнівського самоврядування «Країна життєвих мрій» на чолі зі своїм керівником та педагогом-організатором Мозулякою Анастасією Анатоліївною. В рамках благодійної акції «Іграшки – дітям», що відбувається у Межівському ліцеї № 2 Межівської селищної ради, вони всією шкільною родиною зібрали та передали для діток з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах, різнопланові м’які та пластмасові іграшки, які порадують безліч малят нашої громади.

Так приємно, що саме діти долучаються до збору речей, яким ще можна (і варто!) дати друге життя. Бо є ті, кому вони вкрай потрібні. Бо, на жаль, не у всіх є батьки або не всі в змозі дозволити собі робити подарунки власній дитині в зв’язку зі скрутним матеріальним становищем ні в будень, ні до свята. А так же хочеться подарувати кожній дитині трішки радощів і веселощів, дати відчуття віри в справжнє диво! Іграшка ж – це саме той засіб для досягнення цієї мети.

Тож висловлюємо щиру подяку учнівському колективу Межівського ліцею № 2 Межівської селищної ради за небайдужість і чуйність. Ваші старання стануть для когось безмежно очікуваними подаруночками, а подякою за зібрані іграшки будуть яскраві очі малят, що світитимуться від радощів любов’ю та щастям!

Світлана Алєксєєва, Центр соціальних послуг» Межівської селищної ради.