Богдан С.В. виборцям: “Укладаю угоду на чесність!”

Дорогі земляки!
Шановні жителі Межівської об’єднаної територіальної громади!

Укладаю угоду на чесність!

Проводячи зустрічі, читаючи ваші пости та коментарі в соціальних мережах, прекрасно розумію вас бо я, як і більшість виборців, завжди скептично та з недовірою ставився до передвиборчих програм. Ба більше, мене радує, те що ми аж ніяк не обмежена нація і коли нам потрібно здатні демонструвати і глибину розуміння і чудеса проникливості. Коли Українцю дійсно потрібно, він здатний розібратися в усіх хитросплетіннях нарахування пенсії, сплати податків, розмитнення автомобіля, оформлення субсидії.

Маю непоганий досвід реалізації інфраструктурних об’єктів, які сьогодні вірно служать нашій громаді, та щиро бажаю зробити життя її жителів ще кращим, бо на сьогодні я – син своїх батьків і батько своїх дітей, які будуть тут жити.

Добре розумію, що робота селищного голови важка і відповідальна, від результатів якої залежить життєдіяльність громади як цілого організму. Але готовий взяти на себе відповідальність разом з командою однодумців організувати спільноту і працювати для громади!

Чесність, прозорість і комфорт – це те, що потрібно нам усім і ми разом будемо вдячні собі за це.

Настав час ДІЯТИ, а не МРІЯТИ!

За словом – діло!


МИ – КОМАНДА!

Валентин Харламов:
– Чому я долучився до команди ? Хочу змінити підхід керівництва громади до вирішення проблем функціонування установ що забезпечують надання послуг населенню, розширити мережу послуг що надаються населенню, поступово покращити медичну галузь громади приділивши увагу і Центральній лікарні, і фельдшерсько-акушерським пунктам та амбулаторіям населених пунктів громади, готовий поділитись своїми успіхами та досвідом з керівниками та жителями – завжди готовий прийти на допомогу людям.

 

Петро Ляхович:
– Чому я долучився до команди? Бо хочу: разом з громадою визначати пріоритетні напрямки розвитку територій населених пунктів громади, прозорого розподілу бюджетних коштів між старостинськими округами, бути почутим разом з виборцями громади, першочергового вирішення ремонту доріг та водопостачання в населених пунктах, прозорості та контролю діяльності виконавчого комітету ради.

 

Тетяна Кіяшко:
– Чому я долучилася до команди? Не приховую, мені надходили пропозиції від інших політичних сил, але я зробила вибір на користь переважно молодих, разом з тим уже досвідчених і енергійних людей, які прагнуть змінити життя громади на краще, а також мають власне бачення цих змін. Хочу: щоб керівництво і депутатський корпус при реалізації масштабних, вартісних проектів керувалися не власним баченням, а думкою переважної більшості мешканців, і я знаю як це організувати (у т.ч. за допомогою сучасних засобів зв’язку), бачити більш прозору роботу комунальних підприємств і їх підзвітність громаді, а також щоб її керівництво приділяло більше уваги не «глобальним проблемам людства», а маленьким проблемам простих мешканців, з якими вони стикаються щодня: жахлива «якість» водопровідної води, лікарняні палати з застарілими меблями і сантехнікою, непрацюючі ліхтарі вуличного освітлення, поламані водозабірні колонки, відкриті каналізаційні люки, стихійні сміттєзвалища.

Тож прошу читачів про єдине – прийдіть на дільниці 25 жовтня, і зробіть свій власний усвідомлений вибір, адже саме на місцевих виборах ми обираємо тих, хто відповідатиме за безпеку, комфорт і гідні умови нашого повсякденного життя.