«ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» – сила, що здатна нести відповідальність

Велика сцена на даху сучасної будівлі над Дніпром, на відкритому просторі, під прицілом безлічі відеокамер, більше ніж півтисячі учасників під партійними знаменами і з привітаннями національних партійних лідерів – так масштабно проходила форум-конференція Дніпропетровської регіональної організації партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».

Таким рівнем і розмахом партійної конференції ОПЗЖ ще раз продемонструвала і підтвердила свою силу і міць. Відчуттям великого, масштабного і потужного була просякнута вся атмосфера свята.

Без сумнівів, цей партійний захід став знаменною подією в політичному житті Дніпропетровщини. Він яскраво виділився серед усіх інших.

Загалом делегати висунули 2,5 тисячі кандидатів до обласної та місцевих рад різних рівнів. У тому числі 30 – на посади голів громад. Команду, що йде до обласної ради, очолив голова регіональної парторганізації Геннадій ГУФМАН.

«Глибоко переконаний, що обласна рада – це завдання саме для нашої партії, для нашої сили. Ми зможемо не просто пройти до облради, створити більшість, а створити впливову фракцію нашої партії, яку поважатимуть і з якою рахуватимуться! Ми будемо працювати як помічники та захисники кожної ОТГ у вирішенні їх питань, – констатував Геннадій Гуфман. – Ми повинні сформувати найбільшу силу, яка візьме відповідальність за облраду. Це важливо, бо обласна рада – це, по суті, регіональний парламент».

З натхненною промовою звернувся до делегатів співголова партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ», народний депутат Вадим Рабінович скайпом:

«Серце моє з вами з усіма. Йдемо до перемоги разом! Я радий, що в нашій команді є такі прекрасні фахівці, як ви. Перемога буде за нами, бо ми сьогодні кращі і ви – найкращі! Удачі вам!».

Від імені сильної парламентської фракції ОПЗЖ, яка несе відповідальність у Верховній Раді, привітала учасників конференції народний депутат Наталія Королевська. Вона зазначила, що добре знає Геннадія Гуфмана, його Дніпропетровську команду та її силу і вірить у їхню перемогу.

Про силу Дніпропетровської парторганізації свідчить присутність на заході більше півтисячі партійців з усіх куточків Дніпропетровщини. Ця команда партії, яка завжди поруч, зібралася не за день, не за рік, а за кілька років, вона формувалася у справах, і звершеннях.

Сьогодні в кожній ОТГ Дніпропетровської області є люди, яким «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» довіряє право представляти політичну силу в органах самоврядування. Політичну силу, що здатна нести відповідальність.

Саме так: «Сила, здатна нести відповідальність» було написано великими літерами на великій сцені. Саме під таким гаслом пройшла форум-конференція.

А на бейджах кожного з півтисячі учасників було написано: «Я – в команді!». І це дуже символічно. Бо в обласній команді ОПЗЖ – відповідальні люди, визнані професіонали в різних сферах. Зокрема, заслужений шахтар України, народний депутат двох скликань, екс-гендиректор «ДТЕК Павлоградвугілля» Артур Мартовицький (на фото); заслужений лікар України, доктор медичних наук, гендиректор Дніпропетровського спеціалізованого клінічного медцентру матері і дитини Ігор Македонський; відомі фермери, промисловці, юристи, економісти, вчені, медики, гірники, вчителі, будівельники, управлінці…

«Програма політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» – зрозуміла і така, що реалізується, в ній є не тільки гасла, а конкретний план дій. Вона не просто мені імпонує, а лежить на душі і співзвучна з бажаннями багатьох людей: жити в мирі, в єдності, за відсутності радикалізму, в країні, що розвивається зі стабільною економікою, безпечній і захищеній, як від зовнішнього ворога, так і від внутрішнього», – підкреслив Артур МАРТОВИЦЬКИЙ під час конференції.

На сьогодні ОПЗЖ – єдина партія, яка провела таку масштабну конференцію в регіоні. Підтвердивши, що «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» – це не ситуативний, не передвиборчий проект, це велика партія, це сила, представлена на національному рівні і по всій країні. Все це дає ОПЗЖ право називати себе силою, що здатна нести відповідальність.